Вие вече декларирахте, че вашата формула за излизане от кризата

...
Вие вече декларирахте, че вашата формула за излизане от кризата
Коментари Харесай

Възраждане: Този парламент е фалирал, най-добрият изход са нов избори

" Вие към този момент декларирахте, че вашата формула за излизане от рецесията са избори най-скоро, само че в това време проблемите остават. Дори могат да се задълбочат и заради неналичието на Народно заседание, и заради опцията след тези избори да се резервира същата обстановка ", сподели президентът Румен Радев по време на консултациите с " Възраждане ".

Позицията ни остава непроменена, отговори водачът на партията Костадин Костадинов.

" Считаме, че най-хубавият излаз от тази несъмнено тежка политическа рецесия са новите избори. Сегашният парламент е изцяло привършен и банкрутирал - както морално, по този начин и управнически. Имаме големи проблеми със събирането на кворум, само че този парламент със този състав няма да бъде работещ ", съобщи той.

По думите му не е несъмнено дали същата обстановка ще се преповтори в идващия парламент, това ще дефинира само българският народ.

Ситуацията е непредвидима предвид на това, че имаме тежка интернационална политическа конюнктура, която продължава да се усложнява. Точно заради тази причина, съгласно Костадинов, настроенията и настройките на българите също се трансформират за дни и часове.

" Нека силата на българските жители е ориентирана в идващите два месеца и половина към съревнование на хрумвания платформи в предизборната акция, в сравнение с в нова порция парламентарни кавги, неприятни вътрешнопартийни и вътрешноминистерски битки и всевъзможни други моменти, които трансформират българската народна власт в нещо, което отблъсква все по-голяма част от българските жители ", разяснява още той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР