Вие какво очаквате от една порноактриса – да си признае?

...
Вие какво очаквате от една порноактриса – да си признае?
Коментари Харесай

Викнаха и Илия Златанов в ГДБОП заради ”Осемте джуджета”

" Вие какво очаквате от една порноактриса – да си признае? Любена Петрова се разнася и непрекъснато ми пращат нейни клипове. Може да твърди, че са мечти, когато се извадят записите от камерите в Спецпрокуратурата, когато натовариха златото в нейния джип и когато Ламбовски ѝ е дал плика с 600 хиляди евро ", уточни Златанов.

" Аз съм единствено пострадал от прокурори – цялата Специализирана прокуратура. След края на март предходната година, когато Петьо Петров за трети път ми съобщи, че ще ме вкара в пандиза и че ще изчезна като песъчинка, в случай че не му подаря всичко, не съм го виждал ", сподели Илия Златанов.

" Готов съм да се подложа на полиграф. Да подлжат Гешев, Франтишек, Любена”, добави още предприемачът.

Златанов не се е виждал с някогашния следовател Петьо Петров - Еврото от края на март 2020 година, когато за трети път Еврото го заплашил да го вкара в пандиза.

Миналата година следствието “Осемте джуджета” на Антикорупционния фонд разкри по какъв начин някогашният следовател Петьо Петров, прочут като “Еврото” и брачната половинка му Любена Петрова са рекетирали предприемача Илия Златанов да трансферира бизнеса и парцелите си на 24-годишния боксьор Кристиян Христов. По думите на изнудвания бизнесмен, наред с охранителна компания " Делта гард “, заведението " Осемте джуджета “, където Еврото правел срещите си, се охранявало непрекъснато без причина и от полицейски коли. По това време началник на вътрешното ведомство бе Младен Маринов. Твърди се, че братът на Маринов работи като водач на Петьо Петров и е в час с цялата му активност.

Фрог първи заяви, че дъщерята на Младен Маринов е купила през 2020 година една от първокласните коли на Илия Златанов – Тойота “Тундра “. Преди това возилото отишло в ръцете на боксьорчето Кристиян. Силвия Маринова взела “бижуто “ от Кристиян за 9 500 лв., въпреки пазарната му цена да не пада под 40 000 лв.. Ден откакто гръмва абсурда “Осемте джуджета “, Силвия продава колата на различен юноша. Джипът тази година е препродаден на 45-годишен мъж, апетитен за непосредствен на Маринов.

Самият някогашен вътрешен министър отхвърли да е бил на разпит. Петрова дефинира изказванията като “научна фантастика”. Собственикът на “Делта гард” Димитър Спасов, прочут като “Митко Каратиста” предложения правосъдния и силовия министър на полиграф и заприказва за опит да се “стъпи на главата” на самия Спасов и на тази на основния прокурор Иван Гешев. Златанов опердели Любена Петрова като “уникален лъжец”. Силвия Маринова и Петьо Петров не разяснява разпитите си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР