Видяно и чуто във Варна Десетки контейнери с кръвни проби са

...
Видяно и чуто във Варна
Десетки контейнери с кръвни проби са
Коментари Харесай

Изхвърлиха десетки контейнери с кръвни проби до детска градина във Варна

 Видяно и чуто във Варна Десетки контейнери с кръвни проби са изхвърлени до резервоар за боклуци на ул. " Жолио Кюри " във Варна наоколо до детска градина, научи Varna24.bg от споделена обява в групата " Видяно и чуто във Варна ".  

" Това е до детска градина " Звездичка ", ул. " Ж.Кюри ". Мога единствено да предсказвам дали са от близкия мед. център. Мисля всички виждате, с какво са цялостни тези спринцовки.....коментарите оставям на вас. Продължението е...преди мен още са звъннали на 112 и още в 17.30 часа мястото е оградено и е отишла полиция. Браво за бързата реакция ", гласи коментар в групата от през вчерашния ден.

“Това са вакутейнери с кръв. От някоя лаборатория са. Опасен биологичен боклук. Има специ  Видяно и чуто във Варна ализирани компании, които ги унищожават в екарисаж. Цената се дефинира съгласно килограмите на боклук. Това, което е на фотографията е непоносимо безсрамие ", гласи един от мненията под обявата.

" Отпадъците са евентуално на Кардологичната клиника и Мед. център, който е на гърба на Детската градина на ул. " Дрин " 1, гласи различен от мненията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР