Видя се, че преговорната рамка, внесена от френското председателство, от

...
Видя се, че преговорната рамка, внесена от френското председателство, от
Коментари Харесай

Карадайъ: Кабинетът спъна предложението Макрон, ДПС го внесе

Видя се, че преговорната рамка, импортирана от френското председателство, от 16 до 22 юни не можа да откри решение в държавното управление на България, с цел да внесе то предложение в Народното събрание, каквато е естествената процедура. Затова от Движение за права и свободи, незабавно след гласуването на оставката на това държавно управление, което е функционалност на задкулисието в България, внесохме нашето предложение за одобрение преговорната рамка.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в коридорите на Народното събрание, откакто Народното събрание утвърди офертата " Макрон " за старта на договарянията на Северна Македония за участие в Европейски Съюз. Отхвърлено бе обаче импортираното от Движение за права и свободи проекторешение, в което имаше и втора точка, която задължава Министерски съвет неотложно да предприеме дейности.

За отхвърлянето на предлагането на Движение за права и свободи от пленарната зала, Карадайъ разяснява: Нашето предложение беше импортирано към този момент, което сподели, че макар държанието на Министерски съвет с съдружен сътрудник " Да, България " и още други 3 партии, това решение, което не можа да откри нито в Министерски съвет, нито в Народно събрание до 22 юни, към този момент ги сложи на пистата на съревнованието от 23 юни. Имало е и други такива оферти във времето, налагало се е да стоя на трибуната на Народно събрание и да се оправдавам на " Да, България " за техническите неточности, които сме допускали при внасянето на нашите оферти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР