Видинското НПО БОЕЦ, което от създаването си демонстрира тесни връзки

...
Видинското НПО БОЕЦ, което от създаването си демонстрира тесни връзки
Коментари Харесай

БОЕЦ си призна, че лъже за Пеевски

Видинското Неправителствени организации БОЕЦ, което от основаването си показва тесни връзки с банкера дезертьор от правораздаването у нас Цветан Василев, си призна през днешния ден, че е излъгало за депутата Делян Пеевски и връзката му с ЦИК.

ВИЖ ОЩЕ: ЦИК: Пеевски дава отговор на изискванията за евродепутат

Само ден по-рано от сдружението разпратиха информация, че комисията е порязала сигнала им, че Пеевски не отговарял на законовите условия да бъде определен за евродепутат на идния избор. Към тези данни обаче от БОЕЦ скалъпиха и цялостен нов фиктивен таен сюжет, че ЦИК не им била изпратила решение, а писмо и по тази причина нямало по какъв начин да го жалят пред Върховен административен съд, заяви " Монитор ".

Още на идващия ден обаче от НПО-то на Василев разпространиха ново известие, в което въпреки всичко признават, че могат да апелират мнението на ЦИК и даже са входирали желае си в съда. Още в сряда от ЦИК обясниха, че изказванието на БОЕЦ е манипулативно, тъй като по сигнала е издадено протоколно решение, защото т.нар тъжба на сдружението не съдържа действителни данни за престъпление. Просто тъй като от БОЕЦ не са си създали труда да прочетат закона, по който се пробват да топят Пеевски. В Параграф 1 на „ спомагателните разпореждания “ към Изборния кодекс категорично е конкретизирано какви са условията за доказване на изискването „ живял през последните 6 месеца “ на територията на България или друга страна членка на Европейски Съюз и от ЦИК са създали инспекция навръх това – има ли Пеевски сегашен или непрекъснат адрес у нас или в страна от Европейски Съюз. Тя е посочила, че всичко с документите на народния представител е изрядно и по тази причина писмото на БОЕЦ с напъните им да заличат Пеевски от листите за евровота са били отхвърлени. Всичко това не попречи на изданията от медийното ветрило на подсъдими олигарси да ретранслират измислиците на БОЕЦ. Причината е, че сенчестите политико-икономически кръгове у нас са мощно разтресени от новината, че Пеевски за повторно е част от листата за евровота на Движение за права и свободи и пробват всевъзможни операции, с цел да спънат кандидатурата му за Брюксел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР