Видин. При извършена полицейска проверка на моста до град Димово,

...
Видин. При извършена полицейска проверка на моста до град Димово,
Коментари Харесай

Видин: Служител на пожарна безопасност е задържан за незаконно притежание на наркотици

Видин. При осъществена полицейска инспекция на моста до град Димово, област Видин, през вчерашния ден към 18.15 часа е бил арестуван чиновник в районна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ с букви П.П. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.
В управлявания от него лек автомобил са били открити 53.20 гр. амфетамини и 63.19 гр. суха зелена листна маса – канабис. Наркотиците били разпределени в обособени пакети и сложени сред двете предни седалки на колата. Отделно, при претърсването на автомобила, в отделението за багаж на вратата от страна на водача, били открити 0.56 гр. амфетамини в пластмасова кутийка.
За случая е известена Районна прокуратура – Видин. Образувано е досъдебно произвеждане по член 354а, алинея 3 от Наказателния кодекс – нелегално държане на опиати, с първото деяние на което са осъществени обиск, претършуване и изземване. Предстои внасянето на протоколите за тези процесуално-следствени дейности за утвърждение от съда.
П.П. е арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, следва с прокурорско разпореждане задържането му да се удължи до 72 часа.
Разследването по случая продължава под управлението на районна прокуратура – Видин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР