Видимо доволен от подаръка, гримьорът се оттегли в стаята си.

...
Видимо доволен от подаръка, гримьорът се оттегли в стаята си.
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно: Ето Кой Ще Спечели Вип Брадър!

Видимо удовлетворен от подаръка, гримьорът се отдръпна в стаята си. Там той разучи инструкциите, а по-късно скъса листа, с цел да не схванат съквартирантите му какъв е кодът за сейфа.

Откакто е в къщата на „ ВИП Брадър “, Кулагин съумя да промени мнението на хората за себе си и да се трансформира в любим на феновете, написа ХотАрена. Валентин много невъзмутимо предизвика съквартирантите и маските на множеството от тях бързо паднаха. Междувременно гримьорът ловко си проправя пътя към финала. При напускането на Ева на къщата, Кулагин събра рекордните 84% поддръжка от феновете.

Гримьорът е най-номинираният съквартирант в къщата от останалите участници и е апетитен като най-желан за изпъждане от риалити формата. Зрителите обаче са на друго мнение. Феновете на предаването са безапелационни, че Кулагин е износил предаването на гърба си и най-вече от всички заслужава да завоюва, написа " Разкрития ".

От началото на сезона до този миг, Валентин е съумял да преобърне мнението за себе си на феновете. И до момента в който първоначално множеството от тях са били срещу Кулагин, в този момент огромна част от тях го поддържат. И не просто го поддържат, а споделят, че той би трябвало да е спечелилият в този сезон на „ ВИП Брадър “.

Колкото по-мразен е Кулагин от своите съквартиранти, толкоз повече го обичат феновете на риалити формата. Тази вечер гримьорът настрои даже Ваня Костова против себе си и по негови думи „ смъкна и нейната маска “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР