Видеозапис на израелските заложници Кийт Сийгъл и Омри Миран беше

...
Видеозапис на израелските заложници Кийт Сийгъл и Омри Миран беше
Коментари Харесай

Хамас пусна ново видео със заложници

Видеозапис на израелските заложници Кийт Сийгъл и Омри Миран беше публикуван през днешния ден от военното крило на " Хамас ", бригадите " Ал Касам ".

Във видеото 64-годишният Сийгъл и 47-годишният Миран описват, че не могат да честват Пасха с околните си, тъй като са в плен на Хамас.

Това е второто видео на израелски заложници, споделено от " Хамас " тази седмица, откакто популяризира видео на израелския американец Херш Голдберг-Полин в сряда.

Сийгъл, който е жител на Съединени американски щати, приказва непосредствено със фамилията си, уведомявайки ги, че се оправя добре. Съпругата му Авива е била държана в плен от Хамас в продължение на 51 дни, преди да бъде освободена, съгласно изказване на Форума за заложници и изчезнали фамилии. В изявление през февруари 62-годишната Авива Сийгъл сподели, че министър председателят Бенямин Нетаняху дава приоритет на личното си политическо оцеляване и опита си да смаже Хамас вместо напъните за връщане на заложниците.

„ Мисля, че Биби Нетаняху мисли повече за себе си, в сравнение с за нас “, сподели тя.

Във видео изказване, споделено от Форума на заложниците, откакто Хамас пусна видеото, Авива Сийгъл и двете дъщери на двойката, Илан и Шир, споделиха известие. Жените се виждат да се държат за ръце и да носят ризи със фотографията на Кийт Сийгъл и надпис „ ВЪЗВЕДЕТЕ КИЙТ У ДОМА СЕГА “.

„ Виждането на татко ми през днешния ден единствено акцентира пред всички нас какъв брой доста би трябвало да реализираме договорка допустимо най-скоро и да върнем всички вкъщи “, сподели Илън Сийгъл. „ Настоявам водачите на тази страна да гледат това видео и да видят по какъв начин личният им татко вика за помощ.

Авива Сийгъл насочи посланието си към брачна половинка си, като сподели, че го обича.

„ Ще се бием, до момента в който се върнеш “, сподели тя.

Във видеото Кийт Сийгъл и Миран насърчиха хората, които се застъпват за връщането на всички израелски заложници, да продължат да стачкуват, до момента в който не бъде реализирано съглашение.

„ Ако сте гледали видеото, сте видели, че татко ми знае, че всички ние идваме на митинга всяка седмица и се борим за него и всички пленници “, сподели Шир Сийгъл в изказването на фамилията.

„ Благодарим ви, че сте с нас. Няма да спрем да се борим дружно. ”

В BREAKING: HAMAS HOSTAGE VIDEO IN ENGLISH — Sulaiman Ahmed (@ShaykhSulaiman) изказване Форумът на заложниците сподели, че „ доказателството за живот “ от Сийгъл и Миран „ е най-ясното доказателство, че израелското държавно управление би трябвало да направи всичко, с цел да утвърди договорка за връщането на всички заложници преди Деня на независимостта “. Денят на независимостта в Израел се празнува на 14 май и отбелязва деня, в който еврейската страна се разгласи за страна в Близкия изток.

„ Сега е моментът държавното управление и неговият водач да потвърдят посредством дейности своя ангажимент към жителите на Израел, които чакат завръщането на заложниците “, споделиха от организацията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР