Видеоклип показва как огромно ято птици връхлита мексикански град, след

...
Видеоклип показва как огромно ято птици връхлита мексикански град, след
Коментари Харесай

Мъртви птици падат от небето

Видеоклип демонстрира по какъв начин голямо ято птици връхлита мексикански град, след което доста от пернатите падат мъртви на земята. Орнитолози допускат, че повода за случая може да е гонене от граблива птица, до момента в който в обществените мрежи като основен провинен се показва 5G технологията.

Инцидентът е станал в северния мексикански град Куаутемок. На фрагментите се вижда по какъв начин стотици птици падат от небето при мистериозни условия. Улиците се изпълват с черно-жълти трупове на пернатите.

Според специалисти ятото евентуално е " преследвано от хищна птица, която се е спускала надолу, с цел да хване плячка ", отбелязва The ​​Guardian.

„ Изглежда, че див звяр, сходен на ястреб, е преследвал ятото и те са се разделили, като едни са траяли да летят, а други са се спуснали към земята. Виждате, че изначало те работят като вълна, като че ли падат”, споделя лекар Ричард Бротън от Британския център по екология и хидрология.

В обществените мрежи обаче доминира мнението, че дезориентираните и мъртви птици са резултат от въздействието на 5G технологията. Местни медии оповестяват, че за увеличението на равнищата на замърсяване са упрекнати ветеринарите. Други догатки свързват неочакваната гибел на ятото птици с удар от електрически ток.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР