Видео с насилие в гоцеделчевското село Брезница беше разпространено в

...
Видео с насилие в гоцеделчевското село Брезница беше разпространено в
Коментари Харесай

Агресия в заведение: Мъж е бил нападнат от полицаи заради жена

Видео с принуждение в гоцеделчевското село Брезница беше публикувано в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин мъж протяга ръка и удря различен мъж в заведение - единият от тях е служител на реда. Каква е повода за експанзията?

„ Разбрах за всичко това през вчерашния ден, когато започнаха да ми звънят другари. Не мога да си обясня какво и за какво е станало. Не желая да приказвам с нападателите, подал съм недоволство в полицията. Страхувам се – могат и мен да ме набият “, споделя Владимир, един от братята на бития Любомир.

Извършва се вътрешна инспекция

Той споделя, че колкото и тъжби да подават, никой няма да им обърне внимание, тъй като кметът и служителят на реда работят взаимно и се пазят един различен. Проблемите сред фамилията на Любомир и служителя на реда са от 2018 година „ Измисля си, че брат ми е пусна козите в непознати парцели. Непрекъснато нещо си измисля “, споделя още братът на пострадалия.

„ Непрекъснато ни заплашва “, споделя Иван, които също е брат на Любомир.

Служителите са част от защитата, наета за „ София прайд “

„ На 13 юни бях седнал да изпия една ракия. Изведнъж той пристигна тук и ме атакува с ритници. Разкрещя ми се да не повеждам приятелката си тук “, споделя и самият пострадал Любомир. Според него спорът е поради дамата, с която той е бил в заведението.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР