Собственик на магазин се бие с крадец, опитващ се да открадне бутилка алкохол за 1000 долара

...
Видео от охранителната система засне крадец, който бяга с бутилка
Коментари Харесай

Видео от охранителната система засне крадец, който бяга с бутилка алкохол за 1000 долара по време на жестока конфронтация в магазин за алкохол в Калабасас.

Кражбата отне място в четвъртък в Malibu Liquor and Wine на блок 4900 на Las Virgenes Road около 20:19, според шерифския отдел на окръг Лос Анджелис.

Видео показва след кратка конфронтация със собствениците на магазина близо до вход, заподозреният грабва кофа за боклук, за да се подпре, за да се протегне над рафта на витрината.

Мъжът бързо грабва кутия, съдържаща скъп алкохол, струващ около $1000, според собственика на магазина, преди да хукне към изхода.

Докато заподозреният се опитва да излезе от магазина, един от собствениците на магазина се опитва да го спре, докато го хваща. По време на сбиването заподозреният изпуска кутията с алкохол на земята. Той бързо изважда нож от джоба си и го размахва към собственика.

Собственикът се отдръпва малко и докато крадецът прибира кутията, той хвърля ножа към собственика, преди да избяга през вратата.

Крадени предмети на стойност близо 200 000 долара бяха открити при ареста в Лос Анджелис

Крадецът е бил придружен от двама съучастници, които са чакали отвън, казаха властите. Триото избяга от местопроизшествието в сребрист SUV.

Жертвите описаха заподозрените като трима чернокожи мъже и се надяват пускането на видеозапис от наблюдение на магазина да помогне на властите да ги открият и арестуват.

< p>Пълното видео на обира може да се види във видео плейъра по-горе.

За последните новини, времето, спорта и стрийминг на видео се насочете към KTLA.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР