Видео клип в типичния за марката стил представя напълно електрическото MINI

...
Видео клип в типичния за марката стил
представя напълно електрическото MINI
Коментари Харесай

Пионер на технологиите на бъдещето: MINI Electric скоро застава на старта

Видео клип в типичния за марката стил представя изцяло електрическото MINI Cooper SE като „ Muscle Car “, което поема ролята на влекач на самолети на летището на Франкфурт на Майн – Първият чисто електрически модел на британския премиум производител ще се създава в завода на MINI в Оксфорд от ноември 2019 година – Автомобилът е идващият „ Proof Point “ на тактиката за електрификация на BMW.

Безшумно, с нулеви излъчвания, само че доста мощно: MINI Electric скоро ще обогати преживяването от мобилността с нулеви местни излъчвания с неподражаемата наслада от шофирането и с типичната за английската премиум марка индивидуалност. Сега по също толкова неконвенционален метод бе разширена и „ изпитателната стратегия “ на първото MINI с чисто електрическо задвижване. На летището на Франкфурт на Майн един близък до серийния вид първообраз на новия модел показва възможностите на електромобилността в стила на MINI. За кратко MINI Cooper SE поема ролята на влекач на самолети. То изтегля товарния самолет тип Boeing 777F – лично тегло към 150 тона – до мястото за товарене. Този необичаен превоз е сниман на видео клип. 45-секундното видео, основано в сътрудничество на BMW Group с Lufthansa Cargo, представя MINI Cooper SE като „ The Muscle Car “, който тегли неведнъж по-големия и по-тежък транспортен аероплан по пистата. Клипът поставя началото на видео поредност в социалните мрежи, които по трогателен и забавен метод ще показват MINI Cooper SE до неговото въвеждане на пазара и които го свързват с разнообразни тематики на BMW Group.



MINI Cooper SE ще се създава серийно от ноември 2019 в английския цех на марката в Оксфорд. То е основано на MINI 3 порти и комбинира подвижността с нулеви локални емисии с типичното за марката Go-cart усещане, премиум качеството и изразителния дизайн. По този метод MINI Electric е въплъщение както на устойчивата подвижност в една нова, подчинена на насладата от шофирането и индивидуалността форма, по този начин и на последователното осъществяване на стратегията за електрификация на BMW Group. След BMW i3 това е вторият модел с чисто електрическо задвижване в премиум автомобилното портфолио на компанията. Марката MINI, която към този момент 60 години е символ на вълнуващата подвижност при градски условия, в бъдеще ще комбинира градското шофиране с нулеви местни излъчвания с насочена към бъдещето технология на задвижването. Спонтанното разрастване на мощността с висок, разполагаем от старта въртящ миг е особено за характеристиката на мощността на електромотора, който разрешава на MINI Cooper SE да извършва ролята на „ Muscle Car “. Постоянното разширение на гамата от автомобили с електрифицирано задвижване, което включва различните марки и сегменти, е измежду главните полета на активност, с които BMW Group оформя мобилността на бъдещето в рамките на своята тактика NUMBER ONE > NEXT.

При ефектната проява на мощ на летището на Франкфурт на Майн прототипът на MINI Cooper SE тегли машина, която още преди няколко месеца изигра значима роля при представянето на иновативните автомобилни и задвижващи концепции на BMW Group. През септември предходната година транспортният аероплан за далечни дестинации бе сцена на една особена презентация на автомобил: BMW Vision iNEXT World Flight. В рамките на 5 дни представителите на медиите имаха опция да се запознаят с най-новия визионерски автомобил на BMW Group в дестинациите Мюнхен, Ню Йорк, Сан Франциско и Пекин. Преди това специалистите на Lufthansa Cargo и BMW Group бяха превърнали най-ефективния транспортен самолет в своя клас в една ексклузивна летяща сцена за презентации на BMW Vision iNEXT. Този визионерски автомобил е знак на бъдещата платформа на BMW Group, на която за базирани технологиите и нововъведенията за всичките марки на компанията. Серийният автомобил, основан на визионерския модел, ще бъде създаван от 2021 година в завода на BMW Group в Динголфинг като нов технологичен флагман на BMW Group с множество нововъведения от бъдещите полета на действие D-ACES (дизайн – автоматизирано шофиране, съгласуваност, електрификация и услуги).

*Източник: www.mini.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР