Везенков прекара на паркета общо 20 минути, като беше точен

...
Везенков прекара на паркета общо 20 минути, като беше точен
Коментари Харесай

Везенков с нов рекорд в НБА. Върна Сакраменто Кингс към победите

Везенков прекара на паркета общо 20 минути, като беше прецизен в 5 от 7-те си стрелби от игра, в това число 2/3 от тройката. Той приключи с +/- от +5 и беше измежду най-полезните в състава на гостите.

" Кралете " заемат шесто място в Западната конференция с актив от 12 победи и 8 загуби. Преди няколко дни тимът на Майк Браун отпадна на четвъртфиналите в In-Season шампионата след проваляне от Ню Орлиънс Пеликанс, само че през днешния ден се върна към успехите. 

? Vezenkov Highlights Vs Suns?

To πιο... γεμάτο από πλευράς αριθμών παιχνίδι του ως τώρα έκανε ο Sasha Vezenkov. Στη νίκη 114-106 επί των Suns έμεινε στο παρκέ 20` και είχε:

? 14 PTS?️ 3 REB? 2 AST? 3 STL
— NBA Hellas (@nbahellas)

Финикс има баланс от 12 триумфа и 10 загуби. " Слънцата " бяха отстранени в новия шампионат от Лос Анджелис Лейкърс. Срещу Сакраменто те бяха без получилия отмора Кевин Дюрант и Брадли Бийл, който лекува травма.

Най-резултатен за Сакраменто беше Ди`Аарън Фокс с 34 точки, а 15 добави Сабонис, който грбна и 17 битки. Кийгън Мъри и Малик Монк приключиха с по 13 точки.

Девин Букър наниза 28 точки за Финикс, само че разочарова през второто полувреме. Ерик Гордън се регистрира с 19 точки, а Нуркич завърши срещата с 15.

Следващият мач на Сакраменто е вкъщи против Бруклин Нетс на 12 декември от 05:00 часа българско време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР