Вейпърите са два пъти по-склонни да се оплакват от проблеми

...
Вейпърите са два пъти по-склонни да се оплакват от проблеми
Коментари Харесай

Учени: Вейпърите два пъти по-често страдат от импотентност

Вейпърите са два пъти по-склонни да се оплакват от проблеми в леглото, в сравнение с тези, които не пушат, откриха откриватели от Нюйоркския университет. Статията на учените е оповестена в изданието.

Въпреки че тютюнопушенето от дълго време се свързва с еректилна дисфункция, резултатите от вейпинга върху потентността са едва проучени. Изследователите са анализирали данни на близо 14 000 мъже от Съединените щати, съобщаващи дали имат проблеми с ерекцията и някакви нездравословни привички.
Пушачи на електронни цигари още веднъж в болница, макар лекуването
Няколко пациенти, минали през курс на лекуване поради приложимост на електронни цигари, още веднъж са били приети в болница, оповестиха америка...

В съпоставяне с тези, които в никакъв случай не са пушили или припалвали, вейпърите два пъти по-често съобщавали за нарушавания на ерекцията. Сред тях огромна част били младежи без наднормено тегло, сърдечносъдови болести и други фактори, които подготвят към проблеми с потентността. Тези, които употребявали електронни цигари всекидневно, се оплаквали от еректилна дисфункция по-често от тези, които припалвали спорадично. Физическата интензивност намалявала рисковете.

Респондентите не съобщавали за банкет на медикаменти, които биха могли да повлияят на потентността, означават създателите. Освен това резултатите се основавали на самоотчети и затова може да не са изцяло точни. Въпреки това връзкат сред вейпинга и еректилната дисфункция се наблюдава ясно.

В бъдеще откривателите възнамеряват да схванат дали вейпингът визира половата функционалност при дамите, както и да дефинират дали някои типове електронни изпарители са по-вредни от други и дали техният отвод ще помогне за възстановяване на потентността.

 
СЗО прикани страните да защитят подрастващите от електронните цигари
Световната здравна организация (СЗО) прикани международната общественост да ускори регулацията на пазара за електронни системи за доставка на ни...

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР