Ветеринарномедицинският факултет на Тракийския университет е синоним на висок професионализъм

...
Ветеринарномедицинският факултет на Тракийския университет е синоним на висок професионализъм
Коментари Харесай

Заместник-министър Неделков: Ветеринарномедицинското образование в Стара Загора е на европейско ниво

„ Ветеринарномедицинският факултет на Тракийския университет е синоним на висок професионализъм и безупречна експертиза. “

Това съобщи в Стара Загора заместник-министърът на земеделието доцент Крум Неделков на тържествена гала за отбелязването на 100 години от основаването на факултета, което слага началото на ветеринарномедицинското обучение в България. “

Неделков уточни, че на днешния празник би трябвало да бъде засвидетелствана благодарност към всички преподаватели, които са съумели през годините да запазят духа и традициите на образователното звено.

Той добави, че страната ни може да бъде горда с това, че всяка година повече от 100 български и интернационалните студенти се дипломират и популяризират Ветеринарномедицинския факултет даже в чужбина. 

Неделков означи, че ветеринарномедицинското обучение в Стара Загора е освен на високо равнище, само че дава отговор на актуалните европейски обучителни модули и дава постоянна основа за професионалната реализация на възпитаниците му. „ Ветеринарномедицинският факултет образува експерти , които потвърждават уменията и професионализма си, като техните достижения придават на страната ни образ на съвременна европейска страна “, съобщи още доцент Неделков. Аграрният заместник-министър напомни, че предходната година в Цюрих образователното звено е получило цялостна европейска акредитация , което е висока оценка за активността на университета.

В умозаключение заместник-министър Неделков пожела на студентите, преподавателите и гостите на тържествената гала здраве, ентусиазъм и воля за нови достижения .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР