Ветераните на Витоша (Бистрица) вървят към седма национална титла при

...
Ветераните на Витоша (Бистрица) вървят към седма национална титла при
Коментари Харесай

Борисов с хеттрик върви към седма национална титла

Ветераните на Витоша (Бистрица) вървят към седма национална купа при футболистите над 35 години, откакто в сряда победиха Ботев (Враца) с 6:2. С хеттрик за бистричани се отличи някогашният министър председател Бойко Борисов, който към този момент играе като ляво крило.

Николай Божов, някогашният национал Георги Пеев и старши треньорът на Септември (Сф) Светослав Петров също бяха точни за триумфа на тима, воден от Николай Цанев.

За Ботев (Враца) игра и кметът на града Калин Каменов, който вкара единия от головете, откакто беше прецизен от дузпа. Другият гол осъществя Юлиян Димитров, който засече съвършено подаване на шефа на футболния клуб Валентин Лилов.

Двата тима завоюваха зоналните пресявания, с цел да стигнат до този мач. Витоша (Бистрица) завоюва на първо време Градското столично състезание, а по-късно отстрани и другите тимове от Югозапада.

Съперникът им на финала ще стане явен на следващия ден, когато в Карнобат се срещат ветераните на Ботев (Пловдив) и Черно море (Варна). Главен арбитър е елитният съдия Валентин Железов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР