Ветеранът Гонсало Игуаин призна, че професионалният футбол е нарушил хармонията

...
Ветеранът Гонсало Игуаин призна, че професионалният футбол е нарушил хармонията
Коментари Харесай

Игуаин: 15 години не живеех нормално, обиждаха ме, но не можех да отговоря

Ветеранът Гонсало Игуаин призна, че професионалният футбол е нарушил хармонията в живота му. Аржентинецът, който скоро ще навърши 35 години и към този момент играе в Съединени американски щати, ще бъде запомнен главно с интервалите си в Реал Мадрид, Наполи и Ювентус.

“В продължение на 15 години не живеех обикновено ” - оплака се нападателят пред ТyC Sports, визирайки кариерата си в Европа.

“Хората си мислят, че животът на един футболист е елементарен, само че в реалност това надалеч не е по този начин - изясни Пипита. - Ние нямаме същите права като останалите даже когато се разхождаме по улицата. Случва се да те наскърбяват, само че ти не можеш да отговориш, тъй като в случай че го направиш, ще ти се върне двойно. Ако отборът ти е изгубил мач, изключително някой значим, или пък ти си пропуснал някое състояние за гол, не можеш да излезеш на открито. На мен ми изглеждаше непочтено 15 години да съм част от футболния хайлайф, а в това време да не мога да отвръщам в дадени моменти. Трябваше да привеждам глава на фона на обиди и други прояви на пренебрежение по отношение на мен. Вече, на този стадий от живота ми, не мога по този начин ”.

От две години насам Игуаин играе за Интер (Маями) и през този сезон има 13 гола в 27 мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР