Вестник Марица и утре ще ви заинтригува с интерсни теми,

...
Вестник Марица и утре ще ви заинтригува с интерсни теми,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Меденият месец на новата власт с народа с...

Вестник " Марица " и на следващия ден ще ви заинтригува с интерсни тематики, настоящи вести и специфични изявленията - не пропускайте броя. А ето и част от акцентите:

Обрат за Колежа! Няма да стопират градежа

Сагата с Колежа получи нов поврат, за наслада на почитателите на Ботев. Бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи сега клубния стадион, промени решението си и се отхвърли от краткотрайното прекъсване на работата. Това стана след негова среща в Общината с кмета Здравко Димитров, зам.-кмета по строителството Пламен Райчев, архитекта на оборудването Савов и проектанта на козирката.

Меденият месец на новата власт с народа свърши - изявление с политолога Любомир Стефанов.

Правителството се занимава повече със себе си вместо с решителните крачки към обещаната смяна. Позитивът е, че новите хора във властта демонстрират добра съдружна процедура, без която ръководството няма да е допустимо в идващите 10 години.

Важно е Народното събрание да стартира да прави положителни закони, които да не се ремонтират на всеки 3 месеца.

Архитекти и строители в конкуренция да бъдат еко

Климатичните промени, които постепенно, само че несъмнено ни водят към рецесия, са факт. Как да бъдем eco-friendly? Строители и архитекти към този момент се учат да проектират и строят екологично.

Някои от тях залагат на „ скъпото “ пасивно строителство, други търсят различни и едва познати по нашите ширини материали. А трети напряко основават нововъведения, с които са в изгода за намаляването на пагубните промени в околната среда - стиропорът, който се саморазгражда.

Продуктът е екофрендли и се разгражда във тип на компост. Ето за какво нововъведението към този момент заинтригува наш производител на разсад за зеленчуци.

Проф. Алберт Кръстанов твърди, че екипът им първи в Европа създава въпросната технология.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР