Веселин Марешки днес лично провери работата в най-голямата бензиностанция у

...
Веселин Марешки днес лично провери работата в най-голямата бензиностанция у
Коментари Харесай

Веселин Марешки провери лично ситуацията в най-голямата бензиностанция у нас

Веселин Марешки през днешния ден персонално ревизира работата в най-голямата бензиностанция у нас - VM Petroleum, в столичния квартал „ Люлин “. „ Дойдох да видя обстановката онлайн и да заредя личния си автомобил. На цената, на която през днешния ден ние продаваме дизела -от 1.72 лв. за литър , по отношение на това, което видях по пътя, съм икономисал някъде 35-40 лв. ”, пресметна той и заяви, че отстъпките, които прави за българите от началото на месеца, към този момент надвишават 10 милиона лв..
„ Над 120 000 индивида всекидневно посещават моите аптеки и бензиностанции. Да, и аз мога да сложа такива цени, че по отношение на разликите, които виждам другаде, да спечелвам някъде към 600 000 лв. всеки ден. Решил съм непринудено, че тези пари ще ги отпущам като отстъпки на всички български жители, които имат достъп до нашите аптеки и бензиностанции. С тези 120 000 индивида дневно, с тези 600 000 лв. за отстъпки на ден, общата сума от началото на месеца нараства на над 10,6 млн. лв.! Два милиона българи в нашите обекти от началото на март - над 10 млн лв. останали досега в тях под формата на отстъпки. ”, акцентира Марешки.
„ Всеки ден ни засипват с една суха статистика какъв брой са заболелите у нас, в света. На мен тя нищо не ми приказва – по какъв начин да се пазим от пандемията, по какъв начин да се лекуваме – по този начин й не е доста ясно. Затова съм решил всекидневно да ви демонстрирам какво върша аз против спекулата, а пък вие да прецените дали ви е потребно или не ”, споделя още Марешки във видеото, снимано на бензиностанцията и публикувано посредством персоналния му профил във Facebook.
Той благодари на българите за доверието. „ До последно ще бъдем дружно с вас в борбата и със болестите, и с картелите и с всички неволи в живота. Благодаря и на всички мои колеги- фармацевти, асистент - фармацевти, счетоводители, оператори, водачи, на екипите на бензиностанциите за това, че държат ситуацията, на фронта са и вършат всичко допустимо да оказват помощ на народа да оцелява в тази тежка обстановка ”.
Веселин Марешки прикани другите политици и предприемачи да се изправят пред българските жители точно с такива статистики и това да бъде „ заразното ”- кой прави повече положително за хората.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР