Версиите за знаковото убийство на Красимир Каменов - Къро продължават

...
Версиите за знаковото убийство на Красимир Каменов - Къро продължават
Коментари Харесай

Нова смразяваща версия за Къро! Разкритията

Версиите за знаковото ликвидиране на Красимир Каменов - Къро не престават да валят. 

Митичният крими герой е бил луд по военните тактики, мощно угрижен за сигурността си и квалифициран с оръжие. Това разказаха хора от службите, представени от „ Телеграф “.
-->
Според проверяващите покушението в елитното предградие на Кейптаун, Констанция, е било добре планувано. 

Последната информация по случая е, че Къро е разстрелян, до момента в който е пътувал в автомобил дружно с гарда си, приятелката си Гергана Кочанова и домашната им прислужница. 

Колата е засечена на Т-образно кръстовище на улиците „ Париж “ и „ Евъргрийн “ към 8,20 часа сутринта. Открита е пукотевица, след което автомобилът с жертвите се отклонява и забива в портата на частен парцел.

Колата с четирите натрупа е влезнала в двора на къщата. Всички вътре са били убити, нямало е ранени, сочат първичните данни.

По-късно други медии лансирахасъвсем друга версия. Според нея ъндърграунд героят не е убит в автомобил, а убийците са нахлули с подобен в двора му, като са разрушили портата. Самият Къро бил овързан с кабел, а жена му, икономката и телохранителят били с белезници на китките. Смята се, че убийствата са били осъществени с оръжие със заглушител, защото съседите не чули нищо.

Огледът на мястото на престъплението продължи и през целия ден в петък. От полицията в ЮАР дават нищожна информация. Според съседи нападателите са били тайфа.

Преглеждат се видеозаписи от камерите в региона. Самият Къро бил опасал дома си в камери, които също се преглеждат. Крими героят се подсигурявал много, бил и добре въоръжен, само че все пак патроните го застигат. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР