Вероятно той също ще присъства по някакъв начин на срещата

...
Вероятно той също ще присъства по някакъв начин на срещата
Коментари Харесай

Риши Сунак и Илон Мъск ще бъдат домакини на събитието „в разговор“ след срещата на върха на AI

Вероятно той също ще участва по някакъв метод на срещата на върха, макар че не е ясно дали ще участва персонално или виртуално.

Последно в политиката: Правителствените WhatsApps „ вършат извънредно четене “

В понеделник се появиха отчети, че цената на X е паднала до 19 милиарда $ (15,6 милиарда паунда) съгласно вътрешните документи на компанията. купи уеб страницата – тогава наименуван Twitter – за 44 милиарда $ (£36,2 милиарда) предходната година.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати също ще участва на срещата.

Докато е в Обединеното кралство, тя ще разиска с Риши Сунак по време на бурно посещаване.

Джо Байдън ще разкрие широкообхватни разпореждания за ИИ - дни преди да пропусне срещата на върха за сигурност на Риши Сунак

Двойката също по този начин ще се „ съветва по отношение на идващите стъпки в нашата поддръжка за Украйна “, съгласно чиновник на Белия дом.

Присъствието на госпожа Харис на срещата на върха на AI значи, че президентът.

Даунинг Стрийт отхвърли господин Сунак да се усеща подценен от интернационалните сътрудници, като се счита, че е малко евентуално канадският министър председател Джъстин Трюдо, френският президент Еманюел Макрон и немският канцлер Олаф Шолц да се появят.

Прочетете повече:
ChatGPT предвижда речта на Риши Сунак за AI
Мъск започва дълго чакано пускане на AI
Поглеждайки обратно към първата година на владение на Twitter от Илон Мъск

Актуализиран лист с посетители не можа да бъде възложен от държавното управление на Обединеното кралство в понеделник, макар че представител съобщи, че те „ остават уверени, че сме събрали вярната група от международни специалисти в региона на изкуствения разсъдък, водещи бизнеси и в действителност международни водачи и представители, които ще могат да се заемат с този жизненоважен въпрос “.

Това пристигна на фона на известията, че поканата за Китай е надградена, с цел да включва молба на президента Си Дзинпин да участва.

Даун стрийт упорства, че е „ доста достижение “ да бъде хазаин на първия AI среща на високо ниво за сигурността по рода си.

След идването си в Обединеното кралство във вторник госпожа Харис и нейният брачен партньор ще отпътуват за Уинфийлд Хаус в Лондон.

Тя ще изнесе „ значима политическа тирада “ по отношение на визията на Съединени американски щати за ИИ в сряда в посолството на Съединени американски щати, преди да се насочи към Даунинг Стрийт, с цел да се срещне с господин Сунак.

Г-жа Харис ще пътува до Милтън Кейнс в четвъртък, с цел да участва на срещата на върха за ИИ, която ще се организира в Bletchley Park - където английските разбивачи на кодове са работили скрито, употребявайки ранна компютърна технология, по време на Втората международна война.

Щракнете, с цел да се абонирате за Politics at Jack and Sam's, където и да получавате своите подкасти

След това вицепрезидентът ще напусне Обединеното кралство по-късно същия ден, с цел да се върне в Съединени американски щати.

Г-н Байдън подписа изпълнителна заповед по-рано през днешния ден, която има за цел да управлява развиването на ИИ, като изисква компаниите, работещи върху евентуално рискови модели, да споделят сигурността данни с държавното управление преди публикуването им, наред с други ограничения.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР