Вероятно ще се повторим и потретим, но, да, балерините направиха

...
Вероятно ще се повторим и потретим, но, да, балерините направиха
Коментари Харесай

Балерините, които ще носим тази есен

Вероятно ще се повторим и потретим, само че, да, балерините направиха блестящо завръщане през последната една година. Любимите обувки от 90-те още веднъж набраха известност и се носят на всички места, без значение дали са кожени, транспарантни, сатенени или с пайети. Тази есен обаче виждаме още една тяхна интерпретация - на по този начин наречените Mary Jane модели, които се открояват с една каишка (а от време на време и няколко) в горната част на обувката. Модели, които не стопират да носят и звездни девойки като София Ричи, Алекса Чънг, Кая Гербер, Дейзи Едгар-Джоунс и Дакота Джонсън.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Alexa Chung (@alexachung)

Повечето от тях избират моделите на Le Monde Beryl, основана в Лондон марка, основана през 2016 година от дизайнерите Лили Атертън Ханбъри и Катя Шифрин. Марка, която показва разнообразни вариации на тъкмо тези елегантни балерини, предлагащи се в кожа, мрежа, кадифе и даже в пайети. Въпреки че първите им модели се появяват още през есента на 2020 година, едвам тази означават голям растеж в продажбите, може би точно поради популярните си клиенти. Подобен модел пуснаха и от Miu Miu, който инфлуенсърите също не стопират да носят. Ние обаче сме ви подготвили няколко по-достъпни и бюджетни други възможности на този модел, който сигурно ще направи есенния ни стайлинг по-кокетен и по-шик.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Alexa Chung (@alexachung)

Тези супер универсални обувки, които могат да се носят за съвсем всеки мотив, са отлично допълнение към всеки капсулен дрешник. Можем да ги комбинираме с дънки, изключително в случай че са с дължина до глезена, и блейзър, с някоя красива рокля, без значение дали е мини или миди, или пък с костюм с къси панталони или къса пола като Джена Колман. Толкова доста варианти, само че пък и комфорт ни дават балерините, които ще носим до последно преди да пристигна зимата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jenna Coleman (@jenna_coleman_)

 
17 шопинг находки с настоящите боти, които ще носим през есента

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР