Вероятно около себе си всеки има хора, които са избрали

...
Вероятно около себе си всеки има хора, които са избрали
Коментари Харесай

Четири неща, които не трябва да правите, докато сте приятели с изгода

Вероятно към себе си всеки има хора, които са избрали да са другари с полза, въпреки този вид взаимоотношения да не е за всеки. Често копнеем за хубостта на по-простите дни от предишното, когато връзките постоянно са се основавали на моногамия. Въпреки това, определението на термина „ връзки “ се е развило с течение на времето. Така то към този момент обгръща разнообразни обстановки, свързани с запознанства и ухажване.

Изборът да бъдете другари с полза за взаимната фамилиарност е една такава връзка. Някои двойки се съгласяват просто да спят дружно, до момента в който нямат срещу и да излизат с други хора по същото време.  Да, има и случаи, в които интимните връзки прерастват в същинска обич след време и това е ужасно. Нека бъдем, почтени, те обаче са необичайност. Затова не трябва да се самозалъгвате, тъй като най-после ще останете с разрушено сърце и това ще ви донесе единствено страдалчество.

Ето четири неща, които не би трябвало да вършиме, до момента в който сте другари с полза с някого:

Не бъдете ревностни или притежателни.

Въпреки че сте в обстановка на другари с полза с някого, евентуално е той да преследва други хора. Независимо дали става въпрос за запознанства, влюбване или даже другарка, не забравяйте, че това е по негова преценка. Тъй като не сте се съгласили да бъдете отдадени единствено един на различен, не би трябвало да ревнувате или да се държите притежателно за тях. Както казахме, този вид взаимоотношения не са за всеки и би трябвало авансово да сте наясно с какво се захващате.

Не преспивайте у тях.

Времето откакто сте спали дружно е това, в което двойката става по-близка от всеки път. Това време води до гушкане, диалози на възглавницата и шерване на персонална информация за живота ви. Това е ужасно, само че не и за този вид взаимодействие. Причината е, че това може да заплаши динамичността на вашата връзка без ограничавания. Така че избягвайте преспиването у тях и прекарването на доста време един с различен след фамилиарност, в случай че задачата ви е в никакъв случай да не се привързвате към индивида.

Не очаквайте, че ще бъдете единствена.

Такива връзки на другари с полза са известни с това, че не следват нормите на общоприетото ухажване. Следователно това дава свободата и на двама ви да виждате други хора и да не се влюбвате. Също по този начин можете да продължите живота си в колежа или работата, без да се чувствате обременени от гадже или другар. Ако обаче някой от вас желае сериозна връзка, би трябвало да го съобщи в самото начало. В противоположен случай няма по какъв начин да има искания към другия, просто тъй като ангажимента ви е била напълно друга.

Не пробвайте сходен вид връзки с някого, в който сте влюбени.

Много хора влизат в сюжет за другари с полза, единствено тъй като изпитват усеща към въпросния човек. Следователно, в случай че задачата ви е постепенно да спечелите любовта му, като първо го вкарате в леглото, тогава би трябвало да преосмислите. Подобен вид връзка ненадейно завършва, когато единият да се виждат с някой различен. Вероятно той в никакъв случай няма да ви счита за сериозен сътрудник, откакто сте се съгласили на това и ще пожелае единствено инцидентна връзка с вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР