Вероятно мнозина от нас чуха името на Мадалина Геня за

...
Вероятно мнозина от нас чуха името на Мадалина Геня за
Коментари Харесай

Сравняват я с Анджелина Джоли: Тя има дълъг стаж в светските среди и не малко ухажори

Вероятно мнозина от нас чуха името на Мадалина Геня за пръв път около връзката й с Григор Димитров, която продължи към шест месеца. Но румънският модел и актриса има дълъг стаж в светските среди, по време на който е била по отношение на не един и двама известни мъже - Филип Плейн, Джерард Бътлър, Леонардо ди Каприо, Ерос Рамацоти и други.

В биографията си хубавицата има и не един и два забавни момента. Тя е била изключена от гимназията, в която учи, тъй като на 16 години е театралничила по долни дрехи. Кариерата си в стилните среди стартира още 14-годишна и това по никакъв начин не се харесва на шефа и учителите. Много постоянно отсъства, тъй като пътува за ревюта в разнообразни страни, само че все пак съумява да изкарва положителни оценки.

Именно около стилните си задължения Мадалина Геня попада в полезрението на известните ценители на женската хубост, които след това влизат в графата с любовните й завоевания. През 2015 година е свързвана с водача от Формула 1 Луис Хамилтън и тогава мнозина я дефинират като двойник на някогашната му Никол Шерцингер.

А като погледнем фотоси на модела от преди 10 и повече години, няма по какъв начин да не споменем приликата й с Анджелина Джоли. Няма спор, че румънката постоянно е била красива, само че е надалеч от сексапила, който през днешния ден излъчва. Може да предположим, че с възрастта става по-секси и бяга от визията на срамежливо момиче, само че евентуално зад метода, по който наподобява през днешния ден, се крият и разнообразни естетични корекции, които си е правила.

Често я дефинират като една от най-секси дамите на света. Освен в стилните среди, хубавицата гради кариера и в актьорските. Там триумфите й може да са по-колебливи, само че това не я кара да се отхвърля от фантазиите си. Най-голямото й достижение до момента сигурно е ролята на София Лорен във кино лентата " Домът на Гучи ". Наскоро Мадалина Геня получи и премия за последния си филм Deep Fear.

А през 2015 г. тя притегля вниманието върху себе си, когато се появява без облекла във кино лентата на Паоло Сорентино " Младост ". Очевидно хубавицата няма проблем с голотата, макар че през днешния ден избира да театралничи пред камерите най-малко по секси долни дрехи. И в този момент сме в очакване да разберем кой ще е идващият известен мъж, когото ще плени с хубостта и формите си, написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР