Вероятно много хора имат свое мнение по въпроса трябва или

...
Вероятно много хора имат свое мнение по въпроса трябва или
Коментари Харесай

Или си вътре, или вън - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

Вероятно доста хора имат свое мнение по въпроса би трябвало или не би трябвало принц Хари и брачната половинка му да участват на коронацията на крал Чарлз на 6 май тази година. Сара Фъргюсън, някогашната брачна половинка на принц Андрю, също има какво да каже.
 Какво мисли Опра Уинфри за принц Хари и коронацията на татко му
Коронацията с или без Хари и Меган

Какво счита Опра Уинфри по въпроса

63-годишната майка на принцесите Беатрис и Йожени даде изявление за The Independent, в което сподели напряко: " Няма по какъв начин да имаш и двете. Не може да седиш на оградата с един крайник вътре и един - извън. Или си вътре, или не ".

Макар тя да не загатва по никакъв метод Меган и Хара, мнозина разтълкуваха думите й като укор към херцозите на Съсекс. Подобно на тях, Фъргюсън избира да се отдръпна от кралското семейство след развода си с принц Андрю през 1996 година, въпреки да резервира купата си херцогиня на Йорк.
 Снимка 613856

Сара добавя, че не е обикновено да плачеш, че не те канят на публични събития, когато към този момент не си част от фамилията. " Избрал си да напуснеш - напускаш и си живееш живота. Това беше мое решение ", споделя още тя.
 Снимка 607734

Фъргюсън, която най-голяма наслада сега са внуците й от Беатрис и Йожени, обаче споделя още, че никой няма право да съди друго човешко създание за решенията му. " Цял живот съм била съдена. И нямам какво да кажа за семейство Съсекс. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР