Верона спечели изключително драматична победа с 2:1 в домакинството си

...
Верона спечели изключително драматична победа с 2:1 в домакинството си
Коментари Харесай

Страхотен гол и обрат отбелязаха 120-ата годишнина на Верона срещу Сасуоло

Верона завоюва извънредно трагична победа с 2:1 в семейството си на Сасуоло в деня на отбелязването на 120 години от основаването на клуба. Гостите съумяха да поведат посредством Абду Харуи (34’), само че отборът от града на Ромео и Жулиета стигна до триумфа с късни попадения на Федерико Чечерини (84’) и Адолфо Гаич (90’).

Двата тима не предложиха някакви изключително забавни обстановки на почитателите по трибуните в началните минути на дуела.

Сасуоло излезе напред в резултата пет минути след приключването на половин час игра, когато Доманико Берарди проби чудесно и влезе в наказателното поле, след което центрира, а там Абду Харуи единствено подложи главата си, с цел да прати топката в мрежата за 0:1.

Домакините от Верона обаче стигнаха до равенството в 84-ата минута, когато Федерико Чечерини се възползва от положително центриране в пеналта и с чудесно осъществяване с глава съумя да вкара за 1:1. Домакините стигнаха до успеха с брилянтно попадение надълбоко в добавеното време, когато стражът на Сасуоло Андреа Консили получи от защитник, само че вместо да почисти мощно напред, той опита да комбинира и в действителност подари топката в краката на Адолфо Гаич, който пък с брилянтен изстрел го трансферира и донесе успеха за своя отбор с първото си попадение за отбора.

С тази победа Верона продължава да мечтае за спасението, въпреки че с 22 точки те не престават да са в рисковата зона, само че и на цели четири от Специя, които са 17-и. Сасуоло пък е твърдо в средата на подреждането със своите 37 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР