Верижна катастрофа е станала при 87-и км на магистрала Тракия“

...
Верижна катастрофа е станала при 87-и км на магистрала Тракия“
Коментари Харесай

Верижна катастрофа с 4 коли е станала на магистрала „Тракия“

Верижна злополука е станала при 87-и км на автомагистрала „ Тракия “ в посока София. Движението втози сектор се реализира в дейната лента, оповестиха от АПИ. Ударили са се четири автомобила. На място има кола за спешна помощ, пожарна и полиция.

Един ранен е превозен с кола за спешна помощ за обзор в МБАЛ-Пазарджик. Инцидентът е станал малко преди ремонтиран сектор от автомагистралата, където има стестение и от две придвижването минава в една лента.

По първични данни случаят е провокиран поради ръководство с несъобразена скорост, разпръскване и неспазване на отдалеченост. Колите ще бъдат преместени, с цел да не затрудняват придвижването в сектора. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Шофирането под страсти не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР