Верижка с висулка – направете своя избор!Всички жени обичат да

...
Верижка с висулка – направете своя избор!Всички жени обичат да
Коментари Харесай

Верижка с висулка – изборът ви разкрива много за вас като жена

Верижка с висулка – направете своя избор!
Всички дами обичат да носят пръстени, обеци, висулки, като ги избират за разнообразни мотиви и облекла. Ще се изненадате, само че сходен аксесоар може да охарактеризира женската същина. Разгледайте верижките, коя от тях бихте предпочели да носите?

Разбира се, вие знаете всичко за себе си, само че описанието ще добави към информацията някои черти, скрити в дълбините на вашата душа. Коя висулка ви хареса повече?

Верижка номер 1
Хората към вас ви познават като пръстите на ръцете си. Можете да влезете в ситуацията на всеки човек и, в случай че е належащо, да му простите. Харесвате спокоен и обмислен и спокоен живот, носещ успокоение. Шумните места, мощната музика, празненствата и клубовете с доста гости ви предизвикват дискомфорт и безпокойствие.

Имате потребност от хубава отмора. Работата ви изтощава нервната ви система. Разходете се измежду природата, в свободното си време, това ще ви зареди със мощ и сила.

Верижка номер 2
Вие сте непредсказуема персона която може да бъде наречена „ дива “. Това не ви пречи да сте дейна и витална жена. Вие сте мотор, който работи непрекъснато. Идеите и проектите, водещи до нови достижения, се генерират от мозъка ви без отмора.

Непрекъснато анализирате и обмисляте информация, търсите самостоятелни решения и ги вземате сами, без да разчитате на мнението на други хора. Вярвате и разчитате само на себе си, гледайки решително към бъдещето.

Верижка номер 3
Слънчева и оптимистична персона, вие като слънцето греете за хората, като не очаквате нищо в подмяна. Всички моменти от живота ви са изпълнени с ярка наслада и развлечение. Не е мъчно за добър човек да показа позитивната си сила със фамилията и приятелите си, вършиме го с огромно наслаждение.

Вижте още: Икона в портмонето като амулет – разберете дали е редно!

С прелестното си възприятие за комизъм развеселявате всички. Привличате персони, които са сходни по темперамент на вашия, отличаващи се с щастлив светоглед и приятност от битието. Около вас царуват усмивки, светлина и положителна сила!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР