„Веригите за доставки, които се формираха през годините, се разрушават,

...
„Веригите за доставки, които се формираха през годините, се разрушават,
Коментари Харесай

Путин няма да хареса това! Близък до него олигарх го е срам да се оплаква от санкциите на фона на войната в Украйна

„ Веригите за доставки, които се образуваха през годините, се унищожават, нарушава се логистичната, платежната и финансовата инфраструктура. На този декор разпоредбите на играта се трансформират всекидневно, появяват се нови ограничавания. В условия на висока неустановеност ние променяме бизнес процесите, пробвайки се да осъществим обществените си отговорности “, сподели Лисин в изявление за Комерсант.

В същото време милиардерът разкритикува концепцията на Путин да конвертира заплащанията за експорт в рубли. Според олигарха по този метод купувачите могат да бъдат изплашени.

Освен това Лисин поддържа глобите против Русия, наричайки ги опция на пълномащабната военна интервенция на западните страни.

„ Срамно е да се оплаквате от персонални проблеми в обстановка на филантропична злополука. Санкциите могат да наподобяват несправедливи, колкото желаете, с детайли на групова отговорност, в случай че желаете, само че те ще се опитат да спрат гибелта на хора и унищожаването на градове с всевъзможни налични средства “, сподели той, представен от.

Лисин добави също, че в този момент икономическите ограничения могат да се преглеждат като „ опция на насилствените дейности, което дава късмет на обстановката да не се плъзга в световен спор, който може да се трансформира в злополука за всички “.

По-рано, след речта на президента на Съединени американски щати Джо Байдън във Варшава, Олег Дерипаска, съветски олигарх, непосредствен до Путин, сподели, че светът се готви за идеологическа готовност и продължителна война.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР