Веригата за бързо хранене Burger King предостави в обектите си

...
Веригата за бързо хранене Burger King предостави в обектите си
Коментари Харесай

В обектите на Burger King ще се приемат крипто плащания 

Веригата за бързо хранене Burger King даде в обектите си в Париж машини за наемане на външни акумулатори на Instpower, които одобряват заплащания в криптовалута.

В обектите на Burger King в Париж, машините на Instpower за наемане на външни батерии ще одобряват заплащания в криптовалута , посредством Alchemy Pay и Binance Pay, съгласно прессъобщение от 27 март.

С тази разработка Instpower към този момент приема крипто заплащания, в това число Биткойн , в над 14,000 обекта по целия свят.

Главният изпълнителен шеф на Flash Development, Ян Фу изрази ентусиазма си от съществуването на Instpower машините в Париж и от това по какъв начин съдействието с Alchemy Pay дава на европейците най-съвременни благоприятни условия за заплащане.

Новата колаборация е подобаваща за пътуващите, които постоянно употребяват общи външни акумулатори, за зареждане на техните устройства.


 


През 2021 година в системата за приемане на фиатни и крипто заплащания на Alchemy Pay са взели участие съвсем два милиона предприятия в над 70 страни.

Гиганти от хранително-вкусовата индустрия, като KFC, Taco Bell и Pizza Hut подадоха поръчки за NFT търговски марки и метавселена през март предходната година, след решението на McDonald’s да изследва метавселената.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР