Вергов насини лицето на Диана Димитрова, Емрах счупи носа на

...
Вергов насини лицето на Диана Димитрова, Емрах счупи носа на
Коментари Харесай

Топ 10 скандала в шоубизнеса за изминалата година: Любовници разбиха семействата на Пулев, Мурад и Петканов

Вергов насини лицето на Диана Димитрова, Емрах счупи носа на Теди Александрова

В топ 10 несъмнено първото място заема сагата сред актьорите Диана Димитрова, посочения за насилника й Юлиан Вергов и Владимир Карамазов. По-рано звездата от медицинския сериал „ Откраднат живот “ призна, че тя преди пет години е станала жертва на физически тормоз пред погледите на едни от най-изявените имена на родната снимачна площадка. Двамата с насилника й имали интимни връзки, а персоналната дрязга приключила с удари в лицето и ритници.

За да потвърди, че фактически е жертва, художничката показа фрагменти на насиненото си лице. Толкова мощно стисках зъби, че започнаха да се чупят в устата ми, спомня си тя. Въпреки че Диана даде публични показания пред съда и е решена насилникът да си получи заслуженото, Юлиан Вергов мълчеше до скоро, а Карамазов поддържа приятеля си.
И до в този момент реакциите са спорни, защото звездата загатна за казуса, трансформирайки случилото се в вест № 1, без да даде точна информация.

Неслучайно мнозина дефинираха дейностите й като неправилен пиар , а други гневно се застъпиха за нея, тъй като тя повдигна една от най-наболелите тематики.

С пердах пък се заплашваха шефът на Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов “ Калин Сърменов и артистът Филип Буков. Първо Милото от „ Седем часа разлика “ обиди младока за визията му, а той го заплаши с директна разпра. Проблемът сред двамата продължи няколко седмици, а край на конфликта постави по-възрастният мъж, осъзнал грубите си подмятания.

Номер три – обществото изригна против певицата Рут Колева.

Прокуратурата стартира да проверява известната изпълнителка след реализацията на професионална фотосесия в Перущица. Качена върху алегорична костница част от мемориален комплекс, отдаден на починалите три генерации в Априлското въстание, Рут съумя да разгневи масата поради еротичния дрескод.

Оказа се, че нито тя, нито екипът са знаели за историята на мястото. Кадрите бяха коментирани от локалните, кмета и ръководещите, от настоящи политици и лица от елита, даже от министъра на културата Велислав Минеков.

„ Това, което имаше обаче, беше апокалиптична съсипия, надписи „ Що е черно на сапун “, свастики, вулгарни изрази на британски език, грозни графити, купчини отпадък и падащи плочки . Районът към въпросния саркофаг миришеше на урина, тягостно е. А самият той беше затрупан с отпадъци, които почистихме преди снимането на фрагментите “, изясни Колева и даде обещание, че ще даде подаяние за частична реституция.

Словесни борби белязаха и най-шумните разводи през годината.

През декември основните функции са поверени на някогашните съпрузи Орхан Мурад и Шенай, които за първи път разкриха шокиращи обстоятелства от връзката си. Певецът издаде, че не децата, а той е бил изпъден на улицата, и съобщи, че жена му е била подвластна, както и дребната му щерка Сузанита, и всичките му пари в предишното отивали за дрога.

За да му основат проблеми съзнателно не плащали тока у дома и заради струпване на отговорностите са му запорирали сметките. Шенай даде стопроцентова друга версия – тя съобщи, че е била оставена без стотинка на улицата, дружно с двете й деца, както и че в продължение на месеци Мурад не се е интересувал от положението на бременната си щерка.
Тя посочи, че причина за раздялата са систематични изневери, доказани на по-късен стадий от огромната им дъщеря Александра. В момента двамата водят имотна борба за мезонет за близо половин милион, от която нямат желание да се отхвърлят елементарно.

Разводът на Алекс и Дани Петканов освен шокира почитателите, само че беше и тематика дълго по-късно, написа Галерия.
Младите родители, които минаха през неистини, обиди и изневери, съумяха да намерят път към себе си и да стартират нов живот – това обаче се оказа непостижимо за Лудия кореспондент , както е прочут риалити любимецът, който издаде, че е бил непрестанно мачкан от половинката си.

Месеци след разлъката хубавицата призна, че е желала максимума от него, само че не това е било вярно. Сега той се носи на крилете на любовта, до момента в който тя продължава да тъжи за разрушеното си семейство.

Не може без кавги и в попфолк средите!

През август артистът Константин се изправи през Темида. Причина за това се оказа подалата тъжба 17-годишна госпожица, твърдяща, че е била изнасилена от звездата в жилището, където годишно отсяда в морския курорт Слънчев бряг.
Тя разказала пред полицията, че има неофициална връзка с някогашния пайнер, само че решила да приказва за отминалите събития , оставали й тежка контузия. Столичанинът разгласи, че случилото се сред тях е било по нейно предпочитание, което потвърдиха и доста от околните му другари.

А зад мълчанието стоели закани от страна на девойката и нейната майка, които го изнудвали за пари – двете разполагали със скандални фрагменти, доказващи изневярата на артиста.

Надя, както обичайно през годините прости, не разяснява развиването и несъмнено, не напусна мъжа си.
Второ място в лекия род се заема от ексдвойката Теди Александрова и Емрах Стораро и техният скандал за 21 хиляди лв.. Според русокоската синът на Човека глас – Тони Стораро, освен й дължи пари, само че и не е изплатил огромен % от сумите на екипа, който е работил по последните му части. Причина за краха на показната им обич бил битов скандал – наследникът счупил носа на половинката си.

Поне това бе първото пояснение на русокосата хала. По-късно сподели, че поради това, че е 11 години по-малък от нея , Стораро-младши си прави пиар на неин тил, с цел да усили славата си. А той изясни, че непрекъснато е бил преследван и всеки ден е получавал известия, в които певицата обяснявала какъв брой доста значи за него и при завършек на връзката би протегнала ръка на здравето си. Към момента двамата не поддържат връзки , а съгласно близки до популярната музикална фамилия Стораро се е издължил от дълго време.

Не по-малко хапливи обръщения си размениха огромните звезди Андреа и боксьорът № 1 у нас – Кубрат Пулев.

„ Това, което наричате косми, е белег от рак, който се наложи да оперирам предходната година, с помощта на най-хубавия хирург в Турция. И тази вест усърдно криех от почитателите си дълго време, даже и от околните си включително фамилията ми и Кубрат. Така че ви поисквам в никакъв случай да не ви се случва “, изрева певицата на стори в Инстаграм, а по-рано изясни, че най-големият стрес й е предизвикал точно спортистът. Тя също призна за изневерите на Пулев, които се оказаха доста повече от предстоящото, като съгласно злите езици той освен е кръшкал, а е правил на другите дами скъпи дарове, на една от които – дори апартамент.

„ Единственото нещо, което за мен ще остане необикновено, е по какъв начин индивидът, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, до момента в който ти самият си бил на върха, стига до своя пиков миг в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си с неистини от рода на „ Тя е болна “, „ Тя ще се самоубие “, „ Тя е унищожена “, „ Тя е луда “, „ Тя е на тежки медикаменти “ , а в действителност да молиш дамата до себе си „ Моля те, роди ми дете “, „ Бъди моя брачна половинка, стига с тази кариера “…. Не бих споделила, че съм неуместно момиче.

Явно имах вяра в добротата или най-малко, че към момента има качествени и лоялни хора, само че се оказа, че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и неистини “, с тези думи тогавашната огромна звезда на Пайнер даде да се разбере, че връщане обратно няма и показа, че една от любовниците даже му е родила дете.

Последният скандал, който избухна шумно, само че съблюдава неписаното предписание , че всяко знамение е за три дни, бе сред режисьора Людмил Иларионов и Софийската митрополия, която се закани да смъкна едно от най-новите му видеа, част от плана на Лорена – „ Крадена обич “. Клипът, който е сниман на територията на православния храм „ Свети Петър и Павел “ в село Ковачевци не се понрави на духовниците, които изрично сметнаха държанието на изпълнителката за непочтено.

„ Не виждам за какво да се съобразя, нищо не сме нарушили… Снимахме един клип, хубава ария, със страховит текст. Ако те имат искания, че това е техен парцел, най-малко да го поддържат. Отидете да видите какво е там – цялостна разруха…. Църквата има повече от 8000 такива църквички и храмове, повече от половината са в съсипия и изоставени. Те си търсят скандал. Ако това е камбанария, трябваше да има камбана. Камбана няма. То наподобява като тераса с ръждясал кръст от горната страна “, разяснява Иларионов, чиито думи обаче не се харесаха на меломаните и множеството от тях го нарочиха за провинен и подбудител на целия скандал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР