Верен на своя стил, Доналд Тръмп предприема доста нестандартен ход.Ще

...
Верен на своя стил, Доналд Тръмп предприема доста нестандартен ход.Ще
Коментари Харесай

Тръмп изуми Америка! Какво поиска

Верен на своя жанр, Доналд Тръмп подхваща много ексцентричен ход.

" Ще отида в Атланта, щата Джорджия, в четвъртък, с цел да бъда АРЕСТУВАН ". Това написа някогашният американски президент Доналд Тръмп в обществената си мрежа " Трут соушъл ".
-->
Той възнамерява в четвъртък да се яви в пандиза в окръг Фултън, с цел да се съобщи на управляващите по делото за замяна на резултатите от изборите в щата Джорджия, съобщи Ройтерс.

Тръмп разказа обвиняванията като политически стимулиран опит да бъде провалена акцията му за преизбиране.

По-рано телевизия Си Ен Ен заяви, че Тръмп възнамерява да се яви в пандиза в окръг Фултън в четвъртък. Датата е била контрактувана сред юристите на Тръмп и канцеларията на прокурора на окръга около договарянето на условното му освобождение под гаранция, заяви Си Ен Ен.

Според малкия екран в четвъртък Тръмп ще се яви в пандиза в окръг Фултън и ще премине през общоприетите процедури за арест - ще бъде претърсен, сниман и ще му бъдат взети пръстови отпечатъци. Това е първото от общо четири каузи против Тръмп, по което той ще би трябвало да заплати 200 000 $ гаранция за условно освобождение и ще бъде длъжен да не насочва закани в обществените мрежи, с цел да не наруши изискванията по гаранцията.

Прокурорите по делото предложиха то да стартира на 4 март следващата година, до момента в който юристите на Тръмп желаеха пролонгация до 2026 година, показва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР