Вербуват се хиляди затворници в Русия, за да отидат на

...
Вербуват се хиляди затворници в Русия, за да отидат на
Коментари Харесай

Путин праща хиляди затворници на фронта, готви се за 5-годиш...

Вербуват се хиляди пандизчии в Русия, с цел да отидат на фронта. Това разяснява в предаването „ Тази заран “ по bTV проверяващият публицист Христо Грозев.

Според него в извънредно националистките течения във федерацията показват отрити рецензии към Владимир Путин, а той от своя страна не желае да разгласи цялостна военна готовност.

„ Те считат, че войната се е водила погрешно и че всички жертви, които Русия търпи са поради Путин. Това ще докара до реконфигурация във вербовката на нови елементи на армията. Без тях не може да се промени ходът на военните дейности. Как ще стане вербовката без готовност – посредством скрита готовност “.

Грозев добави, че се дава опция и на корпорации да сформират частни армии. Една от тях е „ Ростех “, като се следва моделът на частната войска „ Вагнер “.

 Върнатите над 6 хиляди кв. километра от Украйна предизвикват болежка на Кремъл, в случай че се съди по реакциите в Русия, добави той.

„ Всички сигнали, които получаваме са, че Путин няма потребен ход за евакуиране и ще се бори до дъно. Путин се готви за война, която да продължи до 5 години, тъй като не вижда сюжет, в който да излезе с сполучлив излаз. Друг е въпросът дали някой ще му разреши да е на власт 5 години “, акцентира проверяващият публицист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР