Венцислав Халаджов заяви, че трафикът през Дунав мост се е

...
Венцислав Халаджов заяви, че трафикът през Дунав мост се е
Коментари Харесай

Наблюдава се тенденция на постоянно увеличение на трафика през Дунав мост

Венцислав Халаджов съобщи, че трафикът през Дунав мост се е нараснал двойно за една година, а съгласно регионалния шеф на Русе Галин Григоров решението за тапите на оборудването е да се построи успореден мост, който да се свърже с бъдещата автомагистрала Русе-Велико Търново. От митница Русе настояват, че обработката на документите лишава 2-3 минути, а водачи се оплакват, че им се постанова да чакат с часове, с цел да преминат през Дунав мост, осведоми Българска национална телевизия.

Галин Григоров, регионален шеф на Русе: Задръстванията са съвсем ежедневни. Предприехме ограничения като въведохме по-лесни заплащания. Същевременно организация Митници обработват по.-бързо и издават винетки. Работят доста тъкмо и проведено, само че това не дава опция да се понижи трафикът. За мен единственият вид със тапите на Дунав мост е построяването на успореден мост, който да се свърже с Автомагистрала Русе-Велико Търново. Това е безусловно належащо.

Венцислав Халаджов, шеф на митницата в Русе: Наблюдаваме наклонност на непрекъснато нарастване на трафика. За съпоставяне мога да дам няколко числа - преди да влезем в Европейски Съюз, когато имаше цялостен митнически надзор, тежкият трафик беше към 500 камиона на денонощие. През последните години трафикът на тежки камиони доближава 2 000 - четири пъти нарастване. За 2016 трафикът е бил към 700 хиляди автомобила. За тази година до в този момент трафикът е подсилен - 1 370 000. Увеличението се дължи главно на лекия трафик поради мощния туристически сезон. Тежкият трафик е непокътнат като размер.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР