Венцислав Дамянов, по прякор Венци Боксьора, както и още трима

...
Венцислав Дамянов, по прякор Венци Боксьора, както и още трима
Коментари Харесай

Задържаха отново Венци Боксьора след спецакцията в Световрачене

Венцислав Дамянов, по прякор Венци Боксьора, както и още трима души от обкръжението му са арестувани довечера при профилираната акция на Столична дирекция на вътрешните работи в Световрачене, оповестява Нова телевизия.


свързани новини9437преди 5 часа42613преди 8 часа
Екипи на жандармерията спираха наред коли в региона, а на мястото имаше близо 120 служители на реда и над 30 коли на униформените.

Софийското село живееше под непрестанен стрес, откакто пуснаха под домакински арест Венцислав Дамянов. Боксьора е упрекнат в побои и закани с ликвидиране. Местните хора настояват, че рецидивистът в действителност не си стои вкъщи, а постоянно излиза на открито.

Дамянов беше арестуван преди седмица. След ареста Софийската районна прокуратура му повдигна две обвинявания. Едното - за закана с ликвидиране. Софийският градски съд обаче го пусна под домакински арест.

„ Тази мярка не предстои на обжалване и митинг. Не мога да разясня самия акт на съда. Осъждан е 8 пъти за нанасяне на телесни повреди грабежи, изнудване, разпространяване на наркотици”, разяснява Деян Славов - зам.-районен прокурор от СРП.
свързани новини34744на 05.10.2021
Въпреки наложената мярка, Венцислав Дамянов нарушавал домашния арест, настояват хора от Световрачене. По думите им те живеят в боязън от възмездие. „ Предприети са дейности за известяван на началника на Второ районно, където е адресът на лицето, с цел да бъде прецизно следен”, съобщи Славов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР