Венцислав Дамянов-Боксьора окончателно остава под домашен арест, реши Софийският градски

...
Венцислав Дамянов-Боксьора окончателно остава под домашен арест, реши Софийският градски
Коментари Харесай

Венци Боксьора остава под домашен арест |

Венцислав Дамянов-Боксьора дефинитивно остава под домакински арест, реши Софийският градски съд, като по този начин удостовери определението на районния съд, който остави без почитание настояването на прокуратурата за взимане на мярка " задържане под стража ".

Софийски градски съд счита, че преценка за заплахата от укриване или осъществяване на друго закононарушение се прави по отношение на съответните условия. В случая, без значение от високата степен на социална заплаха на обвинения, по отношение на него по друго произвеждане се извършва мярка " домакински арест ". Тя е обезпечена от органите на Министерство на вътрешните работи и няма данни Дамянов да я е нарушил.

" Престоят му в границите на жилището му изключва опцията той да се укрие или да извърши закононарушение. Преценката на мярката за неотклонение не може да се основава на бъдещи несигурни събития, каквото би било възможна анулация или изменение на мярката по друго досъдебно произвеждане ", стимулира се съдът. 

на 27 септември след побой над шеф на заведение и експанзия против момиче в софийското село Световрачене. Тогава му бяха повдигнати обвинявания за закана за ликвидиране и за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред.

Прокуратурата образува още едно произвеждане за побой над мъж. На 28 юли, до момента в който разговарял с него и без забележима причина, Боксьора го блъснал с ръка в главата. Мъжът паднал, а Венцислав Дамянов траял да му нанася удари. Престъплението е осъществено в наличието на 9 лица, оповестиха от държавното обвиняване.

На 8 октомври министърът на вътрешните работи Бойко на Второ РПУ поради случая с Венци Боксьора. Според Рашков насилието и хулиганството, снимани от локални поданици в Световрачене, са били осъществявани под чадъра на полицейски чиновници, като не е изключено те да включват и хора от управлението на Министерство на вътрешните работи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР