Венко Сабрутев от Продължаваме промяната заяви в Денят започва, че

...
Венко Сабрутев от Продължаваме промяната заяви в Денят започва, че
Коментари Харесай

Сабрутев: Наистина ли мислите, че Вежди Рашидов ще ръководи Народното събрание?

Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната " съобщи в " Денят стартира ", че от партията са подготвени да създадат всичко допустимо, с цел да се стигне до непоклатимост в страната.

Той разяснява, че са очаквали " Демократична България " да повдигнат собствен претендент за ръководител на Народното събрание. Според него, левият гласоподавател надали ще бъде удовлетворен, че Българска социалистическа партия поддържаха кандидатурата на Вежди Рашидов.

Той добави, че е считал, че ще има доста по-качествен ръководител на Народното събрание, който не е привързан с " Мултигруп “ и не е в директни близки връзки с Цветан Василев, както Вежди Рашидов.

" Вие в действителност ли мислите, че Вежди Рашидов ще управлява Народното събрание? Наистина ли мислите, че той назначи изключителното съвещание на Народното събрание на следващия ден? Видяхме ясно още в деня на избора му, че Делян Пеевски и народни представители от ГЕРБ му споделиха какво да прави. Ние имаме ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", счита Сабрутев.

Според него не е правилно, че в случай че Българска социалистическа партия не са били подкрепили предлагането на ГЕРБ и Движение за права и свободи за Вежди Рашидов дначело на Народното събрание, е нямало да има работещ парламент.

" Ние от " Продължаваме промяната “ ясно казахме на изборите и няма да излъжем нашите гласоподаватели, че няма да застанем зад ГЕРБ и Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия взеха решение да го създадат, а историята демонстрира, че всяка една партия, която се е докоснала до тези токсични партии, е платила своята цена. Едва ли левият гласоподавател е останал благополучен от това, че Българска социалистическа партия поддържа ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР