Венета Райкова сподели архивна снимка - кадър отпреди 30 години.

...
Венета Райкова сподели архивна снимка - кадър отпреди 30 години.
Коментари Харесай

Венета Райкова разтърси мрежата с това признание

Венета Райкова показа архивна фотография - кадър отпреди 30 години. На него Райкова е на бала си и театралничи дружно с единственото момче в класа.

Блондинката се похвали и какъв брой доста е учила и работила, поради това в този момент има задоволително пари, че да си разреши непрекъснато да пуска фрагменти през лятото по какъв начин се излежава на басейна на кооперацията си, написа Блиц.

"30 г!! 31 май 1992 година - на моя бал. Тук съм с единственото момче в класа, всички девойки се снимахме с него в ресторанта на хотела против Народното събрание, където беше бала на 130 СОУ “Ст. Караджа” гр. София.
По това време на респект бяха не скъпите придобивки, а образованието, постоянно съм била отличничка! От 4 до 7 клас по биология ни преподаваше брачната половинка на министъра на търговията Христо Христов, само че не сме били елитна гимназия, кв. Левски, до Герена, споделям го с мисълта, че моите познания не са били равностойни на шестиците в елитните гимназии, само че постоянно съм учила доста! ", написа Райкова.

И продължава с откровенията.

"После приключих две висши - право и стопанска система, отново с отлични оценки! Затова всяка година съм в потрес от лудото харчене на пари за баловете, родители теглят заеми за скъпи облекла, които след това няма да бъдат облечени и пълнят заведения за хранене, тъй като детето им приключило приблизително обучение?! Какво достижение е това?! Животът стартира на идната заран след бала! Това е истината! Сблъсъкът с действителността! Какво ще направиш след бала?! Аз ще ви кажа какво направих - сутринта след бала в 9 ч. бях на работа - първи работен ден на трудов контракт откакто завоювах конкурс няколко дни преди този момент за кореспондент във вестник “Хайлайф”! Така че на следващия ден ще чествам 30 година трудов стаж публично по документи! ", написа още авторката на няколко романа.

След което посъветва тазгодишните зрелостници...

"Така че не се вълнувайте, младежи, от бала след гимназията с парите на мама и тати, а се гответе за деня след него - университет, работа, лични пари! Всяко изпитание се възнаграждава! Защото в този момент ми гледате сторитата всеки ден от май до септември единадесето лято по какъв начин се излежавам до басейна на кооперацията, в която пребивавам, само че зад тила ми с изключение на шезлонг има 30 година трудов стаж! И всичко, което имам съм си го купила сама, нямам заеми, нямам заеми и лизинги, няма мъже, които след това да си го изискат, а с 30 година трудов стаж и отлични оценки всеки ден в университета на живота! "

"Щом съм могла аз, ще можете и вие! Успех! ", пожелава Райкова на младежите.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР