Венета Райкова преминала през ада, но вече се чувства чисто

...
Венета Райкова преминала през ада, но вече се чувства чисто
Коментари Харесай

Венета Райкова мина през ада, бори се със страшна диагноза

Венета Райкова минала през пъкъла, само че към този момент се усеща чисто нов човек. Устатата водеща с днешна дата се радва на здраво здраве.

Но русокоската призна, че цели 30 години се борила с рядка диагноза, която нито един лекар не съумял да й открие, нито да й сложи уместно лекуване.

Краят на здравословните й страдания настъпил предходната година, когато се срещнала с младия експерт Стивън Нинов, написа в. „ Ретро ”.

Той единствен съумял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело всекидневно съвсем през целия ѝ умишлен живот.

През това време негови сътрудници я плашели със страховити догатки и даже тумори, само че той съумял да я изцери дори без медикаменти.

„ Искам да му благодаря още веднъж и да му пожелая да е жив и здрав, както съм аз с помощта на него! Често отивам в клиниката напряко в „ насипно “ положение и си потеглям след минути без болки!

30 години страдах от доста мощно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали повода, а той за две минути ми го излекува без хапчета, смазки или рехабилитации!

Успя да ми отстрани и болките в кръста, в гърба и куп други! Методът, по който работи, е неповторим. Той е чудотворец “, споделя Райкова за доктора, който я избавил.

След като се върна на екран като водеща на „ Папараци “, след дългогодишното неявяване поради свалянето на паметното ѝ „ Горещо “, чепатата русокоска показа, че се е отървала и от паническото разстройство, което лекуваше с антидепресанти.

То я застигнало през 2016 година, когато изгоряла с доста пари след банкрута на ТВ7 и осъмнала безработна без никаква подготовка.

По това време течеше и правосъдната ѝ борба с Юксел Кадриев, който съумя да я осъди. И също така да наложи запор на жилището, в който Райкова живее със сина си, и в последна сметка я одруса с десетки хиляди левове.

„ Никога не съм имала спонсори, богати любовници или богати родители. Годината стартира със загубата на 48 000 лв.. Това докара до цялостен срив. Започна да ми се вие свят. Бяха едни доста кошмарни дни “, откровеничи Венета Райкова.

Но с днешна дата водещата се радва на спокоен живот и не допира хапчета против меланхолия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР