Венера образува квадратура с Юпитер. Този аспект води до ненужни

...
Венера образува квадратура с Юпитер. Този аспект води до ненужни
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Внимавайте да не направите дългове

Венера образува площ с Юпитер. Този аспект води до ненужни разноски и претрупаност. Внимавайте да не извършите задължения.

В дните към аспекта ще се породи предпочитание да се поглезите с всякакви неща, както и желанието да си хапвате вкусотии, само че в този момент можете елементарно да натрупате наднормено тегло. В връзките може да се породят разногласия и спорове на основата на засегната горделивост, финанси или разлики във усетите, желанията и настройките.

Луната е в символ Дева до 14:23ч на 17 април

Трябва да има отговорност, ред, дисциплинираност. Хората демонстрират благоразумие, деловитост и рационализъм. Вниманието е ориентирано към настоящите задания. Често може да чувате рецензии.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система. Здравето е внимателно. Може да се постави начало на диети за намаляване.

Продължава 11 лунен ден до 16:33ч на 16 април (от 15:18ч на 15 април)

Енергията на този лунен ден е доста мощна, по тази причина би трябвало доста внимание и нерешителност. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия. Пасивността е нежелателна, само че не би трябвало също по този начин да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Добро време за дотъкмяване на започнатото. Неблагоприятно за нови каузи и инициативи.

Можете да се грижите за околните си, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем.

Следва 12 лунен ден от 16:33ч на 16 април до 17:48ч на 17 април

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Добре е да се посети черква. Това е ден, в който молитвите биват чути. Всеки, който се интересува от духовното развиване и самоусъвършенстване, би трябвало да употребява този ден в цялостна мяра. Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили.

12 лунен ден не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан единствено за вътрешна работа. Без значение каква работа ви следва, какви битови каузи ви чакат, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе положителни резултати. Не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема.

Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото. Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подобаващи са занимания - стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание.

Идеален ден за нежни усеща, за първа среща. В този ден не би трябвало да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Секс – Добре е да се отсрочи, само че в случай че решите да го вършиме въпреки всичко, тогава би трябвало да има не проява на техническите умения, а повече обич, деликатност, добрина и схващане. Не е уместно за зачатие. Дете заченато в този момент ще има не лека орис.

Подстригване може през целия ден.

Днес е 27 безоблачен ден – Бъдете пасивни, естествени. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки пешком, по-малко да стоите в затворени пространства. Избягвайте да вършите неприятни действия, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде. Молете се за околните си и за себе си, молитвите ви ще бъдат чути в тоз ден. Добре е да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР