Велислава Кръстева напуска поста си на PR на Народния театър

...
Велислава Кръстева напуска поста си на PR на Народния театър
Коментари Харесай

Велислава Кръстева напусна Народния театър с цитат от Библията

Велислава Кръстева напуща поста си на PR на Народния спектакъл " Иван Вазов " - развръзка след продължителния и много гръмък скандал с режисьора Александър Морфов.

" От 1 март не съм част от екипа на НТ “Иван Вазов ”. За мен беше чест ", написа Кръстева в своя Facebook-профил, като прибавя следния откъс от библейската книга на Еклесиаст:

" Има време за всяко нещо и несъмнено време за всяко желание под небето: време за раждане и време за умиране; време за втълпяване и време за премахване на насаденото; време за ликвидиране и време за изцеляване; време за срутване и време за градене; време за плачене и време за смеене; време за жалеене и време за танцуване; време за мятане на камъни и време за събиране на камъни; време за прегръщане и време за възпиране от прегръщане; време за търсене и време за изгубване; време за бранене и време за изхвърляне; време за късане и време за шиене; време за мълчане и време за говорене; време за обичане и време за мразене; време за война и време за мир ".

Велислава Кръстева беше назначена за началник на " Връзки с обществеността " на Народния спектакъл през лятото на 2022 година, откакто новоизбраният шеф Васил Василев встъпи в служба.

Василев и Кръстева бяха зам.-министри на културата в мандата на Петър Стоянович през 2013-2014 (в кабинета " Орешарски " ). Преди това тя дълги години отговаряше за PR-a на Движение за права и свободи, като даже беше народен представител от партийната група.

Появата ѝ един до друг с Ахмед Доган на парламентарните избори на 2 октомври 2022 година обаче предизвика тежък конфликт сред нея и основния режисьор на театъра Александър Морфов, който " нашари " вратата на кабинета ѝ с надписи " Официален офис на Движение за права и свободи " и " Изчезвай " през януари.

Напрежението по този начин и не беше позволено от шефа Васил Василев, който стартира да прави откакто не съумя да се оправи с политическия скандал.

По неофициална информация, която се разпространяваше в последните дни - оставката на Кръстева може да се окаже част от организационна смяна в Народния спектакъл, при която и длъжността на основния режисьор да бъде съкратена.

До момента Василев не е коментирал дали възнамерява да освободи Морфов, който е измежду хората, подкрепили го да стане шеф през 2022.

Очаквайте подробности
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР