Велин Георгиев от Националната асоциация на оранжерийните производители се оплака

...
Велин Георгиев от Националната асоциация на оранжерийните производители се оплака
Коментари Харесай

Закога? Оранжерийните производители искат оставката на Денков

Велин Георгиев от Националната асоциация на оранжерийните производители се оплака пред медиите, че неговата асоциация не е била позволена за среща в Министерския съвет дружно със зърнопроизводителите. Министърът на земеделието Кирил Вътев е изпратил лист тъкмо с кои асоциации да договаря министър председателят в Министерския съвет, неудовлетворен е Георгиев.

Той се ядоса, че " терористите ", както нарече министър председателят един път зърнарите, сега се прегърнали с министър-председателя, очевидно визирайки Илия Проданов, ръководител на Националната асоциация на зърнопроизводителите. Това, което вършат, е на инат на разпоредбите, уточни Велинов. Интересите на оранжериите сега министърът желае да ги замете под чергата, посочи той.

" Не мога да си обясня за какво министърът го прави това нещо, само че това не е цената на всичко, с цел да може министърът да си резервира поста и да не участваме в договарянията с държавното управление ", разяснява Велин Георгиев.

Исканията на оранжерийните производителите са стигнали до премиера, като са подписани към 10 писма. " За мен Денков след днешните си действия потвърждава, че не може да ръководи тази постройка. МС е обладана от тъмни сили и други хора командват кой да влезе и кой да не влезе вътре. Свалям доверието си от държавното управление ", безапелационен бе Георгиев.

Според него министърът на земеделието лъже, че има средства за земеделските производители, като ще вземе пари от едни, с цел да бъдат дадени на други.

Националната асоциация на оранжерийните производители изиска с изключение на оставката на земеделския министър Кирил Вътев и тази на премиера акад. Николай Денков.  " Играят спектакъл, прегърнаха се, обичат се и не мога да допускам, че се обичат трима мъже ", засегнат е Велин Георгиев по отношение на думите на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски от през вчерашния ден, че обича и Кирил Петков, и Бойко Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР