Великобритания заяви, че от другата седмица ще въведе по-строг граничен

...
Великобритания заяви, че от другата седмица ще въведе по-строг граничен
Коментари Харесай

По 3 теста на човек: Великобритания затяга изискванията за пристигащите от чужбина

Англия съобщи, че от другата седмица ще вкара по-строг граничен надзор в границите на противоепидемичните ограничения, съобщи Ройтерс.

За идващите от чужбина ще има условие да останат в хотел под карантина, като нарушителите ще бъдат застрашени с до 10 години затвор и санкция. Те също така ще би трябвало да си вършат по три теста за ковид.

Според в този момент настоящите във Англия противоепидемични ограничения ваканциите в чужбина са неразрешени, а за пътуващите има наложителни условия за тест и карантина. Днес обаче държавното управление разгласи, че ще вкара спомагателни ограничения заради риска от разпространяване на нови разновидности на ковид, против които имунизациите може и да не работят.

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок съобщи, че който наруши новите правила, които ще влязат в действие в понеделник, 15 февруари, може да влезе в пандиза или да бъде санкциониран с до 10 000 лири.

" Всеки, който излъже във формуляра за локация на пасажерите и се опита да скрие, че е бил в страна от " аления лист " през последните 10 дни преди да дойде тук, ще бъде застрашен с до 10 години затвор ", сподели той в Народното събрание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР