Великобритания започва разработка за антивирусни средства за лечение на Covid-19

...
Великобритания започва разработка за антивирусни средства за лечение на Covid-19
Коментари Харесай

Лондон започва изследвания на средства за лечение на Covid-19

Англия стартира разработка за антивирусни средства за лекуване на Covid-19 за до края на годината страната да разполага с най-малко две ефикасни лечения за лекуване при домашни условия, заяви английският министър председател Борис Джонсън, представен от Ройтерс.

Той акцентира, че слагането на ваксини и постоянното тестване са ключът за възобновяване на естествени публичен живот до лятото. Но по думите му неговото държавно управление поддържа и създаването на лечебни средства в помощ на битката с пандемията.

Новото ни Антивирусно особено звено ще се стреми да създаде новаторски лекувания, които всеки би могъл да употребява вкъщи си, с цел да спре развиването на COVID-19 още в самото начало, сподели Джонсън. Това ще обезпечи още жизненоважна отбрана против всяко бъдещо разгръщане на инфекциите и ще избави живота на още хора, добави той.

Според основния теоретичен консултант на държавното управление Патрик Валанс антивирусните препарати под формата на таблетки ще оказват помощ за предпазването на неимунизирани хора и ще бъдат защитна бариера пред новите варианти на ковид.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР