Великобритания ще бъде представена от повече жени отколкото мъже на

...
Великобритания ще бъде представена от повече жени отколкото мъже на
Коментари Харесай

Великобритания с повече жени отколкото мъже на Олимпиадата в Токио 2020

Великобритания ще бъде показана от повече дами в сравнение с мъже на Олимпийските игри в Токио през 2020 година. Тази прогноза направи лидерът на делегацията Марк Инглън пред Военновъздушни сили.

До момента Англия постоянно е изпращала повече мъже по отношение на дами на олимпийски игри, само че Инглънд чака тази наклонност да се наруши идното лято.

" За първи път наподобява, че ще имаме повече дами в тима на Англия за Токио. В този състав виждаме разцъфването на някои изключителни атлетически гении ", сподели Инглънд.

" Ние имаме фантастични модели за подражение в спорта при дамите - многократни олимпийски шампионки като Хедър Станинг и Хелън Глоувър, Джейд Джоунс и Никола Адамс. Освен това всички харесват Джесика Енис-Хил и тези девойки имат голямо въздействие върху това да вдъхновят младите ", сподели още Инглънд.

На предходните Олимпийски игри в Рио де Жанейро 44 % от спортистите, представящи Англия, бяха дами. На бразилска земя английският тим завоюва 27 златни, 23 сребърни и 17 бронзови медала, а в този момент Инглънд се надява триумфът да бъде още един.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР