Великобритания направи грешката да остави училищата отворени, което подпомогна за

...
Великобритания направи грешката да остави училищата отворени, което подпомогна за
Коментари Харесай

Математикът Лъчезар Томов: Предприехме правилни и по-добри действия, макар и закъснели

Великобритания направи грешката да остави учебните заведения отворени, което подкрепя за увеличението на броя на новозаразените. Това съобщи математикът Лъчезар Томов.

„ Колкото повече циркулация има, толкоз е по-трудна е за преодоляване епидемията. Ние предприехме верни и по-добри дейности, въпреки и закъснели “, съобщи още той пред Нова.

Според него, в случай че заведенията за хранене работят при съблюдаване на ограниченията няма да има проблем, само че това надали ще се случи.

„ Когато се отворят заведенията не се знае каква дисциплинираност ще се съблюдава там, в случай че тя се съблюдава това не е рисково, само че въпросът е дали ще се съблюдават ограниченията. Въпросът е какви правила ще съблюдават “, съобщи още математикът.

Към момента у нас процентът на заразяване е  0.79. Според Томов, обаче то не е задоволително обхватен, тъй като не се тестват децата, които също придвижват вируса.  

Той разяснява и разпространяването на новата „ английска “ разновидност.

„ Когато при едни и същи ограничения ще стартират да скачат внезапно цифрите, тогава ще знаем, че има смяна. Ще би трябвало по-строги тогава, той е задоволителен мощен, с цел да преодолее ограниченията “, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР