Няма алкохол в кръвта на Кристиан, който се заби в

...
Няма алкохол в кръвта на Кристиан, който се заби в
Коментари Харесай

Няма алкохол в кръвта на Кристиан от касапницата в Пловдив


Няма алкохол в кръвта на Кристиан, който се заби в дърво с джипа си и почина дружно със спътница. В кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който аргументи зверска злополука на бул. „ Руски “ в Пловдив и почина дружно с возещата се на предната седалка Теодора Николова, на 20 година, няма алкохол.

Това сочат резултатите от назначената по досъдебното производство химическа експертиза. В развой на правене са друго проучване, което би трябвало да даде отговор дали в кръвта на шофьора  има следи от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза – за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила, оповестиха от Окръжната прокуратура.
 разследващите са иззели от колата огромно количество флакони с божествен газ.

Катастрофата е една от най- тежките, станали на територията на Пловдив през последните години. Кристиан Екмекчиян, карал джипа, се е движел с близо 200 км/час и 50 метра преди кръстовището с „ Шести септември “, посока Герджика, колата е поднесла, врязала се е в разграничителната мантинела, отсякла е две дървета и е блъснала трето. Булевардът остана затворен над 5 часа, защото елементи от разполовения джип, както и парчета от потрошените дървета, имаше в радиус от 100 метра.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР