Великобритания изцяло подкрепя САЩ по отношение на подхода на Доналд

...
Великобритания изцяло подкрепя САЩ по отношение на подхода на Доналд
Коментари Харесай

Борис Джонсън с подкрепа за САЩ за КНДР, но не и за Иран

Великобритания напълно поддържа Съединени американски щати във връзка с метода на Доналд Тръмп към Северна Корея. Това стана ясно от думите на английския външен министър Борис Джонсън.
По думите на Джонсън, Тръмп носи „ безспорната отговорност “ да защищити американците от нуклеарна офанзива от страна на Пхенян. Въпреки това английският външен министър прикани Вашингтон да продължи опитите за договаряния с Ким Чен Ун, осведоми Business Insider. Припомняме, че Доналд Тръмп обществено разгласи това за „ загуба на време “, до момента в който американският държавен секретар Рекс Тилърсън залага на метод на диалози.
“При това движение на нуклеарни опити и гърмежи на нападателна изразителност, страховете от нуклеарна офанзива още веднъж са обновени. Обществото в действителност стартира да се чуди дали ядения Дамоклев меч не виси над главата на треперещото човечество “, съобщи Джонсън. И подсети, че 4 от общо 6 нуклеарни тествания в цялата история на КНДР са се случили тази година.
Борис Джонсън категорично акцентира, че счита, че който да е президент на Съединени американски щати, ще е подготвен да отбрани освен американците, само че и всички, които се намират под „ американския нуклеарен чадър “.
Британският външен министър обаче зае напълно друга позиция по отношение на нуклеарното съглашение с Иран. Според Джонсън то е доста сполучливо и е модел по какъв начин би трябвало да се работи във връзка с нуклеарните въпроси – с неотстъпчивост, само че и с ангажимент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР