Великобритания е изправена пред недостиг на стъклени бутилки за бира

...
Великобритания е изправена пред недостиг на стъклени бутилки за бира
Коментари Харесай

Свършват бутилките за бира

Великобритания е изправена пред дефицит на стъклени бутилки за бира поради покачващите се цени на силата, написа вестник Scotsman, цитирайки Джули Дън, шеф на Dunns Food and Drinks, един от най-големите търговци на едро в Шотландия.

Предупреждението за вероятен дефицит на бутилки пристигна, откакто представители на немската бирена промишленост споделиха, че страната може да се сблъска с дефицит на бутилка това лято. „ Нашите снабдители на вино и спиртни питиета от цялостен ​​свят са изправени пред непрекъснати провокации, които ще имат противоположен резултат. В резултат на това все по-малко бира ще виждаме по рафтовете във Англия ", сподели Дън.

Тя означи, че стъклените съдове заемат доста значимо място в бирената промишленост и до момента в който някои производители ще преминат към кенове, с цел да обезпечат нужните доставки, други ще се сблъскат с обезценяване на марката, което неизбежно ще докара до спомагателни разноски за потребителите на бира. „ Продаваме големи количества бира от Германия, тъй че чакам в близко бъдеще да усетим осезателен потрес “, добави тя.

Бирата е най-популярната алкохолна напитка във Англия. През миналата година британците са изхарчили 7,1 милиарда паунда за нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР