Великобританецът Антъни Джошуа беше една класа отгоре над българина Кубрат

...
Великобританецът Антъни Джошуа беше една класа отгоре над българина Кубрат
Коментари Харесай

Кубрат Пулев загуби мача срещу Джошуа за световните титли в тежка категория /снимки/

Великобританецът Антъни Джошуа беше една класа от горната страна над българина Кубрат Пулев и сънародникът ни не съумя да се изкачи на международния боксов връх за първи път в кариерата си от двата си опита до момента, предава Gong.bg.
Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в деветия рунд след брутално дясно кроше, което не остави никакви шансове на Пулев, за който е безспоренфакт, че не съумя да употребява слабостите на своя противник.
Британецът четири пъти запрати в нокдаун нашия боксьори най-после и реферът Дион Дуарте трябваше да се намеси, с цел да приключи срещата, тъй като Кобрата нямаше да се откаже самичък и щеше да продължи, без значение от понесените провали.
Безспорен факт е, че българинът усъвършенства представянето си на фона на багра с Владимир Кличко преди години, като в осем от деветте рунда Джошуа имаше своето преимущество над родния конкурент.
Пулев провокира Джошуа след края на багра, казвайки на британеца след края на мача, че "трябва да запомни кой е ". Така Джошуа калкулира победа №24 в своята към този момент богата кариера.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР